Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir....

söz kimin

Bu sayfada Türk siyasetçi, asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir: Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk

Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sakın oylar bölünmesin lâfı, siyasî rakiplerinden korkan ve onları durdurmaya çalışanların sarıldığı bir sözdür ve yosun bağlamıştır. Aldanmayın.

GEL BENİ AĞLATMA ŞAH'IM Gel beni ağlatma Şah'ım Ben sana kullar olayım Gel bana ceylan bakışlım Ben sana kullar olayım Bir gonca bülbülün idim Geldim dalında ötmeye Şânına ağlatma düşmez Ben sana kullar olayım Açtım zülfümü telinden Zülüfün ucu mâh gibi Kesip de yabana atma Ben sana kullar olayım Nesimî cân Nesimî Derdime bir çâre kıl Ezelden seni sevdim Ben sana kullar olayım

Oğuz'u bırak nadasa, bir yıl gözükmesin.

Dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyen kişinin talebi göz önüne alınmalıdır.

Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun; tamamen yenilenmek mümkün.

Benim tarzım çok değişken. Bir gün çok havalı bir şey giyerim ama ertesi gün de bir evsiz gibi görünebilirim. Çoğunlukla tişört ve kot pantolonlarla aram iyidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste