Öğrenilmiş çaresizlik pes etmenin sonucudur. Bu his, her ne yaparsanız yapın ...

söz kimin

Bu sayfada Sporcu, sinema oyuncusu Arnold Schwarzenegger tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Arnold Schwarzenegger şöyle demiştir: Öğrenilmiş çaresizlik pes etmenin sonucudur. Bu his, her ne yaparsanız yapın ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Arnold Schwarzenegger

Öğrenilmiş çaresizlik pes etmenin sonucudur. Bu his, her ne yaparsanız yapın 'hiçbir anlamı yok' inancını takip eden bir 'vazgeçme' duygusudur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Soykırım gibi, insanlar hayvanların başına ne geldiğini öğrenmek istemiyorlar, reddetme hali içerisindeler; yakılmış insanların dumanları arasında işini görmeyen devam eden 'İyi Almanlar'ın bir benzerini ahlaki iyilik ve merhamet numarası yapan; ama yiyecek seçimleri hayvanlara yönelik soykırımı devam ettirmeye yarayan önyargılı ikiyüzlülerden başka bir şey olmayan 'İyi İnsanlar'da görebiliriz.

Yüreğinin sesine kulak verene iyi denilir. ama sadece yükümüne kulak verene de iyi denilir.

Helalin adı kaldı onu gören yok, Haram kapışıldı hala duyan yok.

Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir! Sıkarsın avucunu, canın yanar ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını.

Ben müslümanım ve müslüman olarak kalmaya kararlıyım. Bu hayatımın sonuna kadar böyle devam edecek. Çünkü islam benim için iyi ve asil olmanın en doğru ifadesir.

Üzgünsün diye, ağlaman gerekmiyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste