California mahkemesi, eyaletin gay evliliğini yasaklayamacağına karar verdi. ...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li stand-up komedyeni Jay Leno tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jay Leno şöyle demiştir: California mahkemesi, eyaletin gay evliliğini yasaklayamacağına karar verdi. ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jay Leno

California mahkemesi, eyaletin gay evliliğini yasaklayamacağına karar verdi. Evliliğin kutsallığını korumak isteyenler bununla uğraşacağına bence Kim Kardashian'ın evliliklerini engellemeye çalışsın.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Her şeye katlanabilirim, yeter ki içimde o yoğun ve coşkun yalımı duyayım.

Aynı bardaktan içmeyeceğiz.Ne sıcak şarabı, ne suyu, Kuşluk vakti öpüşmeyeceğiz, Pencereden bakmayacağız akşama doğru.Sen güneşle soluklanıyorsun, ben ayla, Ama düştüğümüz aynı sevda.

Kıskançlık seni çıldırtacak.

Şamanlar, kendini-önemseme maskesini düşürdüler; ve onun bu maskenin ardına gizlenen kendine-acıma olduğunu buldular.

Bazen hoşgörü sahte bir aynadır..

Hayatımın baraj sorusu: Kemik kırığı mı daha çok acı verir, onur kırığı mı? Cevap: Kaçıncı kez kırıldığına bağlı. Kemik kırığı ile duyulan acı birbiriyle doğru orantılıdır. Kırığın şiddeti arttıkça acının şiddeti de artar. Onur kırığı ile duyulan acı ise ters orantılıdır. Darbe sayısı arttıkça hissedilen acı azalır, hassasiyet tabakası kalınlaşır. Onur dumur olur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste