Ben giderken şarkılarımı söyleyin, ben sizi dinleyeyim....

söz kimin

Bu sayfada Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarı Kayahan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Kayahan şöyle demiştir: Ben giderken şarkılarımı söyleyin, ben sizi dinleyeyim.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Kayahan

Ben giderken şarkılarımı söyleyin, ben sizi dinleyeyim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Karanlık ve derin bir mahzende yüzyıllardır bekleyen kaliteli ve değerli bir şarap sanıyoruz kendimizi. Ama ne yazık ki, şişenin içinde bir damla bile şarap yok. Ama biz hâlâ çok değerli bir şarap olduğumuzu düşünüyoruz. Oysa yalnızca boş bir şişeden ibaretiz. Dışarıdan bakınca dolu görünen, ambalajı güzel, ama boş bir şişe. Bir gün şişe açıldığında ise, ne yazık ki yaşam serüvenimiz de sona ermiş oluyor.

Gül, bahçıvanın sonsuzluğuna niçin inanır? Çünkü gül, bahçede, hiçbir zaman başka bir bahçıvan görmemiştir.

Küçükken her zaman kazanan atletlere özenirdim. Onlara özenmek başka, kendinizi onların yerine koymak bambaşka bir şey. Ne zaman başarılı bir insan görsem kendi kendime 'ben de orada olabilirim,' derim.

İnsan, kendi samiyetinin altını çizmeye kalkıştı mı, ister istemez üstünü de çiziyor. Samimiyet, mahremiyetle mukayyet olsa gerek.

Bazen sevgi, insanın inaçlarından daha kuvvetlidir.

Ey sen zorunlu simge, ey sen mutluluğumuz!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste