Ölümden korkmadığımı, ölüme karşı dik durduğumu belirtmek isterim. Ölüm de Ko...

söz kimin

Bu sayfada Türk komedyen, tiyatro sinema oyuncusu Levent Kırca tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Levent Kırca şöyle demiştir: Ölümden korkmadığımı, ölüme karşı dik durduğumu belirtmek isterim. Ölüm de Ko... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Levent Kırca

Ölümden korkmadığımı, ölüme karşı dik durduğumu belirtmek isterim. Ölüm de... Korkmuyorum ama ölmeyeceğim de demiyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sonrası... Benim soyumdan gelenler elbette kurduğum devleti daha ötelere taşıyacaklar. Benimle başladı, benim soyumdan gelenlerle sürecek. Gök sonsuzluğunda sonsuz olacak varlığımız. Yüce bir destanın yalnızca bir parçasıyım ben! Ne mutlu...

Soru sormak, kalbinizde zaten bulunan bilginin kilidini açar. Doğru soruları sorun, size söz veriyorum, zamanı geldiğinde cevaplar su yüzüne çıkacaktır. Sorular güçlüdür.

Bir hipotez ise kimsenin inanmak istemediği yeni bir öneridir.

Bırakın 'senin İçin ölürüm' laflarını, önce kendiniz için yaşamayı öğrenin sonra başkası için ölürsünüz.

Cehennemi hayal edin: acı çığlıklar, kan nehirleri, iç organlar ve kan, parçalanmış vücut kısımları ve hala canlıyken hisleri taşlaşmış sadistler tarafından kesilip parçalanan canlılar. Mezbahaların dünyasına hoş geldiniz; ama uyaralım: her şey hayal ettiğinizden çok daha kötü. Sistem maksimum hız ve maksimum yeterlik peşindedir, burada amaç hayvanlara, işçilere ya da halkın sağlığına önem vermek değil, kazanç elde etmektir. Mezbahalardaki hayvanlar bilinçleri yerindeyken zincire asılır, burun ya da anüslerinden kancalara takılır, yukarı kaldırılır, kanı akıtılır, parçalara ayrılır, derileri sökülür, kaynar suya atılırlar. Hayvanlar ölmeden önce mezbahanın içinde yarım millik bir yol gider, on dakikalık elektriktro şok verilir, dövülür ve nihayetinde tamamen ölmeden de adım adım parçalara ayrılırlar.

Yola rehbersiz giren, iki günlük yolu yüzlerce yıl gider; üstadsız meslek edinen , şehir ve kasabaların maskarası olur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste