İyi ve kötünün yüzü aynıdır. Her şey insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağ...

söz kimin

Bu sayfada Yazar ve söz yazarı Paulo Coelho tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Paulo Coelho şöyle demiştir: İyi ve kötünün yüzü aynıdır. Her şey insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Paulo Coelho

İyi ve kötünün yüzü aynıdır. Her şey insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağlıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ama unutmak için ne kadar çabalarsam çabalayım, yüreğimin ta derinliklerinde, kenar çizgileri belirsiz bir boşluk öylece duruyordu.

Özel ticaretin özünde bir parça sahtekarlık mutlaka vardır. Bir köylü bir at satın aldığı zaman onu her fırsatta kötüler. Aynı atı bir yıl sonra satacağı zamansa, daha genç, daha iyi ve daha güçlü durumda olacaktır... Bir insanın kendi malı daima en iyisidir başkasınınki en kötüsü. Bir insanın rakiplerini kötülemesi ticaretin vazgeçilmez bir öğesidir.

Ne zaman adam gibi adam oluyor insan? Çok gezdiğinde mi, çok gördüğünde mi, çok bildiğinde mi? Çok ünlü, çok zengin olduğunda mı, çok sevildiğinde mi? Yoksa bunların hepsi bir kenara adam gibi sevdiğinde mi.

Uyum, benzerlerin değil, karşıtların oyunundan doğar.

Boşuna yağıyor yağmur, birlikte ıslanmayacağız ki.

Yanılıyorsunuz, Pinokyo yalanı değil, insan olma çabasını temsil eder.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste