Aşkı ve sevgiyi anlayışlı bir insanla tartışmak kadar zevkli bir şey olamaz....

söz kimin

Bu sayfada Gazeteci, kısa öykü yazarı ve romancı Maeve Binchy tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Maeve Binchy şöyle demiştir: Aşkı ve sevgiyi anlayışlı bir insanla tartışmak kadar zevkli bir şey olamaz.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Maeve Binchy

Aşkı ve sevgiyi anlayışlı bir insanla tartışmak kadar zevkli bir şey olamaz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Spor gençler için çok ilham verici bir şeydir.

İlimle din, birbirinden ayrıldığı takdirde, din insanları geri kafalılığa, ilim ise ateizme sürükler.

Deniz yükselir, ışık azalır, aşıklar birbirine, çocuklar da bizlere tutunur. Birbirimize sarılmayı bıraktığımız, birbirimize inançımızı yitirdiğimiz anda deniz bizi yutar ve ışık kaybolur gider.

Bu hayat bana, insanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını öğretti.

Eğer padişah sız iseniz, devletimizin bu zor gününde ordumuzun başında olmamanız törelerimize uymaz. Yok, eğer padişah ben isem, işte size emrediyorum, geliniz ve derhal ordularımın başına geçiniz.

Ben öldükten sonra insanların 'Beuys tarihi durumu anladı. Olayların gidişatını değiştirdi.' doğru yönde değiştirdi demesini umarım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste