James Arthur Ray Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Motivasyon konuşmacısı James Arthur Ray ait 13 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. James Arthur Ray kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? James Arthur Ray mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

James Arthur Ray
  • Adı: James Arthur Ray
  • Doğum: 22 Kasım 1957
  • Mesleği: Motivasyon konuşmacısı
James Arthur Ray Kimdir Sayfası

Bu sayfada James Arthur Ray hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. James Arthur Ray sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

James Arthur Ray suç ihmalkar cinayet mahkum oldu motivasyonel konuşmacı ve yazar. O Harmonik Servet, New York Times bestseller sık sık Bugün Show özellikli yazarıdır. 2006 yılında CNN Larry King Live çıktı ve film Gizli bir konuk konuşmacı oldu. Şirket bir çalışanın veya yüklenici olarak kendisine hiçbir kayıt olmasına rağmen AT & T istihdam ve daha sonra Covey vakıf iςin iki yıl çalışmış iddia ederken Ray Stephen Covey Motivasyon seminerleri öğretti,. sozkimin.com Ray Oprah Winfrey televizyonunda göründü gösteri ve en çok satan kitaρ yazdı "Harmonik Wealth:. You Want Hayat çeken Secret" Ekim 2009 itibariyle Ray şirketi, James Earl Ray Uluslararası, şirket C verir, Business Bureau akredite iyi değildi Yedi şikayet dilekçesi ve iki çözülmemiş iςin değerlendirme.

Ray onun 3 Şubat 2010 aşağıdaki ihmalkar cinayet üç adet suçlu ama adam öldürme beraat etti, onun New Age inziva birinde üç katılımcı ölümlerin durması. O iki yıl haρis cezasına çarptırıldı Arizona eyalet haρishanesindeki ve 12 Temmuz 2013 tarihinde gözetiminde serbest bırakıldı
kaynak: wiki

Not: Bu bilgiler yabancı bir kaynaktan Türkçeye çeşitli programlarla çevrilmiştir. Hatalar bulunabilir.

James Arthur Ray Sözleri 13 Adet

Aşağıdaki James Arthur Ray sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan James Arthur Ray sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Kendinizi BUGÜN, ŞU ANDA başarılı ve mutlu hissettiğinizde, istedikleriniz olmaya başlayacaktır.

Hayalinizdeki evde oturduğunuzda, hayalinizdeki ilişkiyi yaşadığınızda veya bir milyon dolara sahip olduğunuzda, kendinizi başarılı ya da mutlu hissetmeyeceksiniz.

Başarı son bir nokta değil, yolculuğun kendisidir.

Pısırıklar, zehirli şikayetçilerdir. Onlardan uzak durun; enerji vampirleridir ve sizden yaşamı emerler.

Yaşamının tek yolu, büyümektir; değişimle savaşamazsınız, bu yüzden onu kucaklamanız ve ileriye götürmeniz gerekir.

Yaşam, sınavlar sunar ve siz onları geçene kadar, tekrar tekrar alırsınız.

Her zorluk, büyümek ve genişlemek için bir fırsat yaratır... Heyecanın ve maceranın değerini bilin..

Yüksek bilince dair pek çok şeyi bebeklerden ve hayvanlardan öğrenebilirsiniz. Hiç hayat sigortası alan bir hayvan ya da faturalarla kaygılanan bir bebek görmedim.

Çok fazla şeye tutunduğunuz da, kaybedecek çok şeyiniz vardır.

Bilge, özgürlük ve macera dolu bir yaşam sürdürür. Ne de olsa, kontrol kazanmanın en iyi yolu, kontrolü elden bırakmaktır. En büyük özgürlük seviyesi, benlik için hiçbir endişe duymamaktır.

Ego, akışına bırakılan hayatı küçümser, daha çok tahmin ve kontrol edebileceği bir yaşam ister..

Bedeniniz, enerjinin aktığı bir kanaldır. Eğer bu kanal güçlü değilse, kısa devre yaparsınız. Katı ve kilitlenmiş kaslar, zayıf enerji kanallarıdır. Çok fazla enerji vücudunuzda dolaşabilecekken, akamadığı için ilerleyemez.

Tanrı'nın size en büyük hediyesi, sınırsız potansiyelinizdir. Tanrı'ya verebileceğiniz en büyük hediye, bu potansiyeli sonuna kadar kullanmanızdır. Bir arzunuz varsa; o arzuya ulaşmak için, beceriye de sahipsiniz demektir. En derin arzularımız, içimizdeki tanrı'dan gelir, ve içimizdeki aynı Tanrı, onlara ulaşmamızı asla engellemez.

Yorumlar 1 Adet

Perihan

ayfer

onun kitaplarini okuyup uygulamaya calistigimda hayallerime kavustum

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste