'Güzel insan' aramak ile 'insandaki güzelliği' aramak arasında derin bir fark...

söz kimin

Bu sayfada Keman virtüözü Farid Farjad tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Farid Farjad şöyle demiştir: 'Güzel insan' aramak ile 'insandaki güzelliği' aramak arasında derin bir fark... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Farid Farjad

'Güzel insan' aramak ile 'insandaki güzelliği' aramak arasında derin bir fark vardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Annem babam öğüt verirdi en doğrusunu ben bilirdim

Hiç kaybetmediğim bir hayat demek, hiç kazanamadığım da bir hayat demektir. Kaybetmekten delice korkmaya başlar, sonra risk almaktan kaçar, sonra da elimizdeki hayatı tek seçeneğimiz sanmaya başlarız. Bizi yıkıp geçen kaybetmek değil, kazanmaktan vazgeçmek oluyor. Kaybetmeyi bilmiyenler, yenilgi tatmayanlar, kazanmanın getirdiklerini bilemez.

Geçmişin arabalarıyla hiçbir yere gidemezsiniz.

Dünyayı aydınlatan salt sevgidir sanır insan. Ama sevgiyi besleyen, olanca güzelliğiyle dünyadır aslında.

Dürüst insanlar kendi amellerini gizlemezler.

Aldanma Gönül Aldanma (Bu Dünyanın Devranına) Bu Dünyanın Devranına Aldanma Gönül Aldanma Zilli Çanlı Kervanına Aldanma Gönül Aldanma Güldürür Yüze Devranı Bir Gün Okutur Fermanı Bulaman Derde Dermanı Aldanma Gönül Aldanma Bilir Misin Neden Nesin Bir Gün Kesilecek Sesin Çürür Cisminle Kafesin Aldanma Gönül Aldanma Evden Barktan Geçeceksin Ecel Tasın İçeceksin Ne Ektinse Biçeceksin Aldanma Gönül Aldanma Gelmemişken Ölüm Cana Ağla Yalvar Yana Yana Haktan Yardımı Olsun Sana Aldanma Gönül Aldanma Cafer Sözünü Kısa Kes Kemalata Eyle Heves Menzil Almaz Tamah Nekes Aldanma Gönül Aldanma

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste