Zinanın yağmur gibi insanın üzerine yağdığı asırda ıslanmadan kuru kalmanın a...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, hatip Nurettin Yıldız tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nurettin Yıldız şöyle demiştir: Zinanın yağmur gibi insanın üzerine yağdığı asırda ıslanmadan kuru kalmanın a... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nurettin Yıldız

Zinanın yağmur gibi insanın üzerine yağdığı asırda ıslanmadan kuru kalmanın adıdır iffet.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Doğa reddederse, öfke şiir yaratır.

Ve ruhu kaplayan sular çekilip gittiğinde Bir bilinç kaldı ondan geriye. Belleğin sessiz kıyılarına yığılan, Hiç ölmeyecek ve yok edilmeyecek imgeler ve değerli düşünceler.

Bilirsin, içimden ne gelirse onu söylerim, yapmacıklığı sevmem. Sen gene bildiğini yapmaktan vazgeçme.

Bir insanın en iyi tarifi iki ayaklı ve nankör olmasıdır.

Mahmut Tuncer - Ağa Bugün - Sözleri Aga bugün, aga bugün, aga bugün Çig düstü daga bugün, yar yar Gözleri bulutlanmis aga bugün Korkaram yaga bugün, yar yar Yar mi kaldi, çekmedigim dert mi kaldi Bülbül oldum su alemde, konmadigim dal mi kaldi Çekecek bende hal mi kaldi, yar yar Bagdayam dagda degil bagdayam, yar yar Felek beni çapraz baglamis gene bugün Vallah çözülmez bir bagdayam, yar yar Yar mi kaldi, çekmedigim dert mi kaldi Vallah bülbül oldum su alemde, konmadigim dal mi kaldi, yar Çekmedigim bende hal mi kaldi, ah ah ah

Cebin boş olmamasını önemseyenler bir türlü, zihnin ve kalbin boş olmamasını önemseyenler çocuklarını bir başka türlü yetiştirirler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste