Artık gözlerime inanmıyorum. Baktığım hiçbir yerde yoksun....

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar ve senarist Tarık Tufan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tarık Tufan şöyle demiştir: Artık gözlerime inanmıyorum. Baktığım hiçbir yerde yoksun.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tarık Tufan

Artık gözlerime inanmıyorum. Baktığım hiçbir yerde yoksun.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Herhangi bir sanatıı öğrenmenin doğru ve en iyi yolu, başka bir Kişi tarafından yapılan çok sayıda örnek görmek değil, uygulamada kendini uygulayarak önce ilkelerine sahip olmak ve sonra onları aşina kılmaktır.

Ben Avrupa Birliği kapısında zorlanan, aşağılanan Türkiye istemiyorum. Ben kendi medeniyetimle olurum. Ben yeniden Tük-İslam medeniyetinin inşaatını istiyorum.

Geçmiş ve şimdi tamamlanmamış iki heykeldir: biri çağların yıkıntılarından sakat çıkarılmıştır, öteki ise gelecek konusundaki yetkinliğe henüz kavuşamamıştır.

Bazı insanların gönül dağarcığı küçüktür, bir testi suyla doyar; bazılarınınki ise sonsuzdur, okyanuslar bile onların susuzluğunu gideremez.

Herkes arar pembesini. Oysa kendinden ötesi yoktur; kimse sevmez yalnızlıkta gölgesini.

Var olmayan noktaların koordinatlarıyla bir konfigürasyon alanı oluşturmak biraz paradoksal gözükmektedir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste