Allah çocuklarını - yarattığı kullarını 'bu şanslı olacak, bu şanssız olacak ...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Ayça Akın tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ayça Akın şöyle demiştir: Allah çocuklarını - yarattığı kullarını 'bu şanslı olacak, bu şanssız olacak ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ayça Akın

Allah çocuklarını - yarattığı kullarını 'bu şanslı olacak, bu şanssız olacak diye ayırmadı. Akıl Allah tarafından hekese eşit oranda verildi. Farkı yaratan, seni şansız ya da şanslı yapan sonradan edindiğin inanç kalıplarındır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlar konuşa konuşa yalnızlaşırlar

Bir balığa karada yürümenin ne olduğunu anlatabilir misiniz? Karada bir günlük yürüyüş, onun hakkında bin yıl konuşmaktan iyidir. İş hayatı da böyledir.

Artık küresel bir tüketim toplumunda yaşıyoruz ve tüketim davranışı kalıplarının, iş ve aile hayatımız dahil hayatımızın diğer her yönünü etkilememesinin imkanı yok. Artık hepimiz daha fazla tüketme baskısı altındayız ve bu yolda kendimiz tüketim ve emek piyasalarında metalara dönüşüyoruz.

(Bir The Sarah Silverman Program bölümünde insanlara zarar vermeyen kötü örnek olmayan bir TV program yaptıktan sonra) 20 dakika önce bu programı başlattığımda, kendimizi kendimizden koruyabileceğimi sandım. Ama şimdi anladım ki, bu mümkün değil. Çünkü, sorun medya değil. Sizsiniz. Malsınız. Hepiniz malsınız. Sizi akıllandıramam da, büyücü falan değilim. Sadece bir insanım.

Ta gecenin karanlığı uzadığı bir vakitte güneşin parlak yüzük taşı, senin ağzına mühür vurur, yeme içme kesilir

Malını kaybeden bir şeyini kaybeder, namusunu kaybeden birçok şeyini kaybeder cesaretini kaybeden her şeyini kaybeder.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste