Yiyip şükreden kimse, oruç tutup susan kimseden daha üstündür....

söz kimin

Bu sayfada Peygamber Hz Muhammed tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hz Muhammed şöyle demiştir: Yiyip şükreden kimse, oruç tutup susan kimseden daha üstündür.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hz Muhammed

Yiyip şükreden kimse, oruç tutup susan kimseden daha üstündür.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Benim ehl-i beyt'ımı kendi aranızda, vücuttaki baş ve baştaki iki göz gibi kabul edin. Tabiatıyla baş, gözler olmadan yolunu bulamaz.

Merhaba olsun sana. Yanaklarına, dudaklarına. Bukle bukle saçlarına merhaba olsun. Gözlerine, gamzelerine. Mis gibi kokuna merhaba. Hoş geldin. Buyur gel gönlümün baş köşesine. Nice zamandır beklemekteydim. Ne iyi ettin de geldin.

Hayvanlara karşı acımasız olan, iyi bir insan olamaz.

Tekbaşınalık aynı zamanda yalnız olmaktır. Lüks içinde, yalnızca kendi seçtiğiniz işlere gömülmek, başkalarının yokluğunun yarattığı boşluğu değil, kendi varlığınızın doldurduğu zamanı yaşamak. Tekbaşınalık bir başarıdır.

Bugünü anlamak için geçmişi bilmeniz gerekir.

Bir çok insan görüyorum; işini sevmiyor, öylesine akıntıya kapılmış gibi yaşıyor ve haftasonunun gelmesini bekliyor. Çok daha az insan görüyorum; işi ile bütünleşmiş ve kendisini ona adamış. İşini kendisini gerçekleştiren en önemli amaç olarak yaşayan.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste