Yine çığ basmış bütün yolları. Yolu yok haber sormanın. Selam iletmenin dostl...

söz kimin

Bu sayfada Şair Adnan Yücel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Adnan Yücel şöyle demiştir: Yine çığ basmış bütün yolları. Yolu yok haber sormanın. Selam iletmenin dostl... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Adnan Yücel

Yine çığ basmış bütün yolları. Yolu yok haber sormanın. Selam iletmenin dostlara. Hep kavgayla sürecek gibi yaşam. Korkarım ki Aşka zaman bulamadan gideceğiz. İçimizdeki sonsuz sevgileri. Acının tabutuyla toprağa vereceğiz. Kim bilir. Belki yürürken belki yatakta. Bir yürekte bin şiir götüreceğiz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sosyalist sistemin çöküşü ne ekonomik ve ne de teknokratiktir. sovyet sistemi öncelikle politik ve bunun içinde etik nedenlerle çöktü: sosyalist insanı yaratamadı.

Cinsel sevgi iki kişilik yalnızlıktır.

Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen.

Kuyunun dibinde yaşayanlar, gökyüzünü kuyunun ağzı kadar görürler.

İnsan kötü şeyleri, bilmediği beceremediği için değil, canı istemediği için yapmamalı. Kötülük etmeyi istememek başka, bilmemek başkadır.

Bilginin size gelmesini beklemeyin, kendiniz aramak için zaman yaratın ve yol boyunca öğrenin. Neler olduğunu anlayabileceğiniz tek yol bu! Bu dünya toplu hipnozun kurbanı ve özgür olabilmemizin tek yolu, televizyonumuzu kapatmak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste