Yeryüzündeki en büyük veya en küçük bir insana yazarken hiç bir fark gözetmed...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li devlet adamı, yazar,arkeolog Thomas Jefferson tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Thomas Jefferson şöyle demiştir: Yeryüzündeki en büyük veya en küçük bir insana yazarken hiç bir fark gözetmed... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Thomas Jefferson

Yeryüzündeki en büyük veya en küçük bir insana yazarken hiç bir fark gözetmedim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ölümsüz deniz, mağrur merhameti sayesinde cezaları ertelenmiş adamlara kendi adaletine göre kargaşa ve huzursuzluk içinde yaşama tutkusu bahşeder. Denizin bu lütfunun kusursuz bilgeliğinde, varoluşun karmaşık ve buruk tadı üzerine rahatça kafa yormalarına izin verilmez. Onlar gündoğumundan günbatımına ve günbatımından gündoğumuna hiç durmadan, ırgat gibi çalışmalarını buyuran sonsuz merhamete karşı hayatta kalışlarını haklı çıkarmak zorundadırlar; ta ki mutluluk ve boş bir cennet talep eden bilgelerin inatçı feryatlarıyla lekelenmiş, usandırıcı bir biçimde birbirini kovalayan geceler ve günlerin bedeli, anlaşılmaz, ihmalkar ve sabırlı adamların çektikleri ıstırap ve sarf ettikleri emeğin muazzam suskunluğu ve aptalca korku ve cahilce cesaretleriyle en sonunda ödenene kadar.

Zihin fukara olunca, akıl ukala olurmuş.

Gerçekten seviyorsan hiçbiseyi mazeret etmeyeceksin. Gerçekten seviyorsan eğer sonuna' kadar değil, 'sonsuza' kadar seveceksin.

Sanatta üç eylem vardır; görmek gözün işidir, gözlemek zihnin işidir, ruhun işi ise seyre dalmaktır; bu üç işlemi yerine getiren kişi, sanat alanına girmiş demektir.

Biz gömleğimizi değiştirdik. R. T. Erdoğan'ın milli görüş 'gömleği' üzerine yorumu.

Vurdum Duymaz Biz senle Ne günler gördük Derdi kederi, Acıyı böldük Şimdi nerdesin, Hangi eldesin Bu aşkımızı neden terk ettin Şimdi nerdesin, Hangi eldesin Bu aşkımızı neden terk ettin Vurdumduymaz, Vurdumduymaz Laf anlamaz yaralı kalbim ettiklerin yanına kalmaz Yarına koymaz yaralı kalbim Vurdumduymaz, Vurdumduymaz Laf anlamaz yaralı kalbim

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste