Bu sayfada Avusturyalı bilim insanı Gregor Mendel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Gregor Mendel şöyle demiştir: Yaşamım süresince birçok sıkıntı verici durumla karşılaşmış olmama rağmen, şü... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Bilmediğimiz durumlarda, öfkeyle ileri atılmaktan kaçınmalıyız.
Fransa'nın yazı da yoktur kişi da yoktur , ahlaki da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genellikle fahişeler tarafından yönetilir.
Oradaki ne? Her şeyden önce ben olduğumu biliyorum. Ama ben kimim? Tek bildiğim, acı çektiğim.
Herhangi biri, matematiksel bir formülün 'sahibi' değil! Matematik Tanrı'ya ait.
Hayvanların bizden başka kimsesi yok. Onları hayal kırıklığına uğratmayacağız.
Kendilerine inananlar ve yaşadıkları ana güvenenler yaşamı en keyifli bulanlardır. Bunlar, geçmişin pişmanlılar değil anıları depolayacak, bir yer olduğunu; geleceğin korku değil umutla dolu olması gerektiğini öğrenmişlerdir. Ve bizim sadece günümüze ihtiyacımız vardır.