Bu sayfada İskoç şair Robert Burns tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Robert Burns şöyle demiştir: Yaşam ve aşk tümüyle bir düştür.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Size gül bahçesi vadetmiyorum! Yaşadığınız toprakların çorak olduğunu söylüyorum.
Hep önemli biri olmak istemişimdir fakat şimdi anlıyorum ki daha belirgin olmalıymışım.
Öfkeyle geçen her dakikanız, mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir.
Seni ne zaman uyurken hayal etsem, affediyorum.
Benim açımdan önemli olan, hakikatin sadece bir kısmını keşfedebileceğinizi göstermek; ona aşama aşama yaklaşabiliyorsunuz, asla tek defada ve hepsini birden keşfedemiyorsunuz. Çeşitli evreler var. Kendimizi kandırmamalıyız; bir sanat eserinin doğrudan etkide bulunabilmesine, çok nadir rastlanır.
İnsanlara akıl vermeye kalkışmayın. Biliyorsunuz ki aklınız size fazla gelmiyor. Şayet insanlara bir şey vermek istiyorsanız; huzur verin, içinde bir kutu kürdan bile olsa hediye paketinde bir şeyler verin. Kendinizi sevindirmeniz tek kişilik sevinçtir. Fakat birini sevindirdiğiniz zaman siz de sevinmiş olursunuz. Mum, başka bir mumu yaktı, ışığından kaybetmedi. Sevinç iki kişilik oldu, bu sayede dünya daha çok aydınlandı.