Ya gerçekten yaşa ya da sadece nefes alarak yaşıyormuş gibi yaptığını kabul e...

söz kimin

Bu sayfada Yazar , İletişim danışmanı Aret Vartanyan tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Aret Vartanyan şöyle demiştir: Ya gerçekten yaşa ya da sadece nefes alarak yaşıyormuş gibi yaptığını kabul e... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Aret Vartanyan

Ya gerçekten yaşa ya da sadece nefes alarak yaşıyormuş gibi yaptığını kabul et.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Çocukluğum korkunç bir çevrede geçti. Beni çok etkileyen olaylara tanık oldum. Çevrem hayat kadınlarıyla ve uyuşturucu bağımlılarıyla doluydu. Sokaklarda sevişenleri de gördüm, uyuşturucu bağımlılığının insanı nasıl yıkıma sürükleyeceğini de İşte şu yüzden de uyuşturucu kullanmayı hiç düşünmedim.

'Doğru yol kendini kendin hissettiğin yoldur.' dedi Kavim 'Yoksa neye göre doğru, kime göre doğru? Toplumun ahlak kurallarına göre mi? Etik anlayışa göre mi? İnandırıldığınız saçma aşk hikayelerinin absürt kurallarına göre mi?

Aptalların sorup akıllı insanların cevap veremediği bir çok soru vardır.

Size bir sır vereyim mi? Aslında ötmem için güle bile ihtiyacım yok benim. O işin bahanesi. Ben bülbülüm. Gül olsa da öterim olmasada.

Yaşama hakkın, mücadele gücün kadardır.

Yapraklar sararıyorsa bunda şikayet edecek ne var. Bırak düşsünler ve gitsinler. Hatta onların altına sert bir rüzgar üfle. Üfle de bütün sararmış ve solmuşlar senden daha çabuk uzaklaşsınlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste