Vurulmuşum düşüm, gecelerden kara. bir hayra yoranım çıkmaz canım alırlar ece...

söz kimin

Bu sayfada Şair ve gazeteci Ahmed Arif tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ahmed Arif şöyle demiştir: Vurulmuşum düşüm, gecelerden kara. bir hayra yoranım çıkmaz canım alırlar ece... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ahmed Arif

Vurulmuşum düşüm, gecelerden kara. bir hayra yoranım çıkmaz canım alırlar ecelsiz, sığdıramam kitaplara.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Cennet benim kibirimden öfkeleniyor; (dört renk teoreminin) kanıtı da kusurlu.

Aslan kocayınca sıçan deliği bekler.

Aydın biraz da uyumsuz olabilendir. Yaşadığı ortam ile çelişkisi olan kimsedir. Aydın, biraz da kendisiyle çelişkisi olan kimsedir. Çünkü aydın, tanımı gereği, gelişen kimsedir. Ama çelişki olmadan gelişme olmaz. Aydın gelişen, gelişirken, biraz da, geliştiren kimsedir. Geliştirmeyen, aydın olmaz.

Resim galerilerinde dolaşan insanların ifadeleri, orada sadece resimlerin asılı olmasından duydukları ve doğru dürüst gizleyemedikleri hayal kırıklığını yansıtır.

Bazı insanlar hazır değildir. Bunda bir yargılama yok. Hepimiz kendimiz için doğru olan zamanda, yerde ve sıralamada değişmeye başlarız. Ben bile kırk yaşlarına gelene kadar değişimlerimi gerçekleştirmeye başlamadım.

Sevenler gece ölür , gündüz gömülür.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste