Vicdansızlığın insan özbenliğine en az hazımsızlık kadar berbat bir etkisi va...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li aktör, yönetmen, yazar, yapımcı Orson Welles tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Orson Welles şöyle demiştir: Vicdansızlığın insan özbenliğine en az hazımsızlık kadar berbat bir etkisi va... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Orson Welles

Vicdansızlığın insan özbenliğine en az hazımsızlık kadar berbat bir etkisi vardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Konya'nın benim indimde bir yandan Mevlana Hazretlerinin ruhaniyetini taşıyan manevi yönü, diğer yandan seçkin ve inançlı liderlerinin önderliğinde iktisadi hayatta sergilediği dinamizmi ile ayrı bir değeri vardır.

Henüz göremediğiniz şey, tüm tanımları bırakıp, içinde bulunduğunuz ana geldiğinizde, gerçekten yaşamaya başlayacağınızdır.

Ağın ilmiklerine takılmış bir balık gibi çırpınıyorum.

Gökyüzünde Doğu ile Batı arasında bir fark yoktur. İnsanlar ayrımları zihinlerinde yaratır, sonra da onlara gerçek olarak inanırlar.

Tanıdığım ve tanımadığım dostlar, yurttaşlarım, tüm dünyanın insanları! Az sonra güçlü bir Sovyet füzesi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Size söylemek isterim ki, şu anda tüm hayatım tek bir an gibi gözlerimin önünde.

Kim var diye sağa sola bakmayacaksın, Ben varım diyecek ve yürüyeceksin.!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste