Ve ziyaretgah-ı ebedisi olan Cennete çağırılıyorsunuz. Öyleyse, kabir kapısın...

söz kimin

Bu sayfada İslam alimi, yazar Said Nursi tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Said Nursi şöyle demiştir: Ve ziyaretgah-ı ebedisi olan Cennete çağırılıyorsunuz. Öyleyse, kabir kapısın... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Said Nursi

Ve ziyaretgah-ı ebedisi olan Cennete çağırılıyorsunuz. Öyleyse, kabir kapısına ağlayarak değil, gülerek giriniz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kan, mesekkat, ter ve göz yaşından başka vaad edecek bir şeyim yok.

Can kafeste durmaz, uçar. Dünya bir han, konan göçer.

Sanıyorlar ki dünyanın en güçlü insanı sensin. Sanıyorlar ki hiç derdin yok, sanıyorlar ki içinde geniş yollar var. Sanıyorlar ki her numara çiğneyebilir o yolu, sanıyorlar ki hiç yorulmazsın. Sanıyorlar ki içinde yedi can var. Sanıyorlar ki hiçbir şeyi anlamıyor, görmüyorsun. Sanıyorlar ki senin konuşacak kelimelerin yok. Sanıyorlar ki susmak kaybetmektir. Sanıyorlar ki yenildin. Bilmiyorlar ki insan en çok, en fazla yorgundur. Bilmiyorlar ki bunu onlara anlatmaya bile gerek duymuyorsun artık.

Ne olur böyle gitme sevdiğim 'eksilirim'.

Bir sergisi sırasında kendisine, bu resmi siz mi yaptınız. (guernica) diye soran bir alman generaline, hayır, siz yaptınız cevabını vermiştir.

'Eğitim seviyesi arttıkça, bizim oylar azalıyor' cümlesini kuran bir anlayıştan, ülkeyi aydınlık yarınlara taşımasını beklemek ahmaklıktır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste