Ve öyle bir gün gelecek ki; tanıdığın her insan yüzünden, biraz daha yalnızla...

söz kimin

Bu sayfada Amerikalı yazar ve şair Charles Bukowski tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Charles Bukowski şöyle demiştir: Ve öyle bir gün gelecek ki; tanıdığın her insan yüzünden, biraz daha yalnızla... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Charles Bukowski

Ve öyle bir gün gelecek ki; tanıdığın her insan yüzünden, biraz daha yalnızlaştığını göreceksin.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ben seni uyuttum, seni karıştırdım, seni şaşırdım bir şeyler akıp akıp giderdi, dünyada başvurduğum bir şeydin, yalnızlığım gibi yanında sonsuz durduğum.

Matematiğin hiçbir dalı yoktur ki, ne kadar soyut olursa olsun, bir gün gerçek dünyada uygulama alanı bulmasın.

Özgürlük ilkesi, bir kimsenin özgür olmamakta özgür olmasını gerektirmez. Bir adamın kendi özgürlüğünü başkasına devretmesine izin vermek özgürlük değildir.

İnsanın bir şeyi elde etmesinin üç yolu vardır: Planlayarak, çalışarak, dua ederek.

Hay Hay o senin neyin olur derlerse, gülüm olur balim olur diyecegim.. o senin neyin olur derlerse, sevgilim sevgilim diyecegim.. o benim kalbimi isterse, seve seve vereyim diyecegim.. kedisini köpegini dolaptaki ceketini al papucunu terligini duvardaki resmini.. ne varsa alsin toplasin gelsin, benim icin gelsin isterse kalsin.. hay hay buyursun gelsin, hay hay temelli kalsin, hay hay buyursun gelsin, hay hay beni seven gelsin!!! hay haaaaaayyyyyyyyyyy.. o senin neyin olur derlerse, gözüm olur yasim olur diyecegim.. o senin neyin olur derlerse, yazim olur kisim olur diyecegim.. o bunun aksini söylerse, bir bildigi vardir diyecegim! kedisini,köpegini,dolaptaki ceketini, al papucunu terligini duvardaki resmini.. ne varsa alsin toplasin gelsin, benim icin gelsin isterse kalsin.. hay hay buyursun gelsin, hay hay temelli kalsin, hay hay buyursun gelsin, hay hay beni seven gelsin! hay haaaaayyyyyyy..

Soru sormuyorsan, sana sunulanlara esirsindir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste