Varoluşa bir şeyler ekleyince güzel şeyler ortaya çıkar. Suçsuz coşkunlukları...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar Özgür Bacaksız tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Özgür Bacaksız şöyle demiştir: Varoluşa bir şeyler ekleyince güzel şeyler ortaya çıkar. Suçsuz coşkunlukları... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Özgür Bacaksız

Varoluşa bir şeyler ekleyince güzel şeyler ortaya çıkar. Suçsuz coşkunlukları, saf dilekleri salmak her zaman işe yarar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Elveda dostum benim, elveda Can dostum seninle dolu göğsüm Çok önceden belirlenen bu ayrılık Buluşmayı vaad ediyor ilerde bir gün. Elveda dostum el sıkışmadan, konuşmadan, Üzülme ve kaşlarını eğme mutsuz. Ölmek yeni bir şey değil dünyada, Ama yaşamak da daha yeni değil kuşkusuz.

Doğuştan sağır kişiler, olağanüstü bir dünyaya doğarlar; önlerine geniş dilsel olasılıklar, dolayısıyla entellektüel ve kültürel olasılıklar serilmiştir; biz konuşma dünyasında yaşayanlar, onların dünyalarını hayal bile edemeyiz. Bizler sağırların karşılaştıkları dilsel yoksunluklarla ve zorluklarla karşılaşmayız: Dilsiz kalmak ya da dil yetersizliği gibi tehlikeler yaşamayız; ama buna karşılık, hiçbir zaman tümüyle yeni bir dil keşfetmeyiz.

Zalim İNSAN lar, Bir kitap OKUMAZ lar. Bir DUA okumazlar. Amma ve lakin, Gider bir MAZLUM un canına, Bir güzel OKUR lar.

Sezgi çok şey yapar; Bununla, görünüşte tamamen farklı olan şeyler arasında bir bağlantı görme yetisini kastediyorum; bizi çok sık yoldan saptırmaktan geri kalmıyor.

Politika tam olarak bir bilim olmasada.. Bir sanattır.

İnsanları kitaplar gibi düşünün ve kapaklarına bakıp aldanmayın. Okumaya başlayınca içi boş mu dolu mu anlarsınız.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste