Türk popunu ben kurdum....

söz kimin

Bu sayfada Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Erol Büyükburç şöyle demiştir: Türk popunu ben kurdum.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Erol Büyükburç

Türk popunu ben kurdum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Uğultusu tehlike çanlarının Dilsiz olmaya zorladı bizi. Uğursuz bir boşluk kapladı Bir zaman coşkuyla dolu yüreklerimizi.

Yığın düşünmez, maruz kalır.

Odandan çıkman gerekmez, masanda oturmaya devam et ve dinle.. Dinleme bile, sadece bekle..bekleme bile, gerçekten sakin ve yalnız ol. Dünya özgürce sunacaktır kendini sana..maskesinden sıyrılmak için başka seçeneği yok, huşu içinde yuvarlanacaktır ayaklarının dibine.

Dosttan bol şeyde yok dünyada, dosttan bulunmaz şeyde.

Kişisel güzellikleri, güzel ve gösterişli giysiler, incik boncuklar, tantana ve şatafat kadınların büyüklenme vesilesidir. Kadınların toplum içindeki payının bu kadar büyük olmasının sebebi budur. Böylesine savurgan ve ölçüsüz olma temayüllerinin arkasında da bu yatar ki muhakeme kabiliyetleri ne kadar zayıf ise bu o kadar fazla olur.

Mutluluk iyi bir sağlık ve kötü bir hafızadan fazlası değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste