Tıpkı akmış rimel gibi, zenginlik de mutsuzluğu daha acıklı hale getiriyordu....

söz kimin

Bu sayfada Yazar Hande Altaylı tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hande Altaylı şöyle demiştir: Tıpkı akmış rimel gibi, zenginlik de mutsuzluğu daha acıklı hale getiriyordu.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hande Altaylı

Tıpkı akmış rimel gibi, zenginlik de mutsuzluğu daha acıklı hale getiriyordu.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ben herhangi bir şey bilmiyorum ancak bildiğim şey şu ki yeterince derine inebilmişseniz her şey çok ilgi çekicidir.

Şu deliler akıl hastanesine kapatıldıkları için neden o kadar öfkelenirler, akıl sır erdiremem. Çok canın çekerse, çırılçıplak soyunup yerlerde sürünebilir, çakallar gibi uluyabilir, iyice tepen atarsa önüne geleni ısırabilirsin. Bütün bunları sokağın ortasında yapmaya kalksan, millet hayretten donakalır, küçük dilini yutar; oysa böyle şeyler orada son derece doğal karşılanır. Dilersen Tanrı Baba olursun, dilersen Meryem Ana, Papa, İngiltere kralı, İmparator hazretleri ya da Aziz Venseslas. Sosyalistlerin bile düşleyemeyecekleri bir özgürlük vardır orada.

Sabır kötülüğe katlanmak değil, kötülüğe karşı Allah'ın emrettiği gibi davranmaktır.

A kardeş, keskin kılıcın üzerine atılmadasın, tövbe ve kulluk kalkanını almadan gitme.

Hayrını umsan da hain kararın, eyvah'la telafi olmaz zararın, yarama tuz bastı ani firarın, düşerken tuttuğum son dalı kırdin.

Gerçekten kendimize dair bilgiye sahip olsaydık ve ?Gerçek Ben??i hissetmeye başlayabilseydik, ne tür insanlar olduğumuza dair hiçbir ifadede bulunmazdık. Gerçek Varlık kendisi hakkında hiçbir ifadede bulunmaz. Olmak, olduğunu hayal etmek demek değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste