Bu sayfada Türk şarkıcı ve müzisyen Levent Yüksel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Levent Yüksel şöyle demiştir: Ten beyaz saç kızıl güller kahkahasında bülbüller kirpiği kapkara tüller b... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Ten beyaz saç kızıl güller
kahkahasında bülbüller
kirpiği kapkara tüller
ben o afete vuruldum
göz değil nakış mübarek
bendeki aşk değil ibadet
elleri sevdi nihayet
ben ebedi saadetten kovuldum
seyret perişan halimi
bende akşam olmakda
dostlar seyrelmiş
beyhude lafla vakit dolmakta
avare oldum serseri oldum
terk-i diyarda
zalim senin Allah'ın yokmu
yarin gözü yüksekte
benim bir kuru aşkım var
düşmanlarım nispette
be hey kara vicdanlı yar
yağdı saçlarıma genç yaşımda
lapa lapa kar
zalim
Senin Allah'ın yok...
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Bazı kitaplardan insan yalnız zevk alır; bazılarını olduğu gibi yutar; bazılarını geveler ve hazmeder.
İnce diplomatik alana Başbakan Hamas aşkıyla girdi ve Ortalığı allak bullak etti.
Çoğunlukla ne düşündüğümüzü bize bir soru sorulana kadar bilmeyiz.
İnsanın değil, mutluluğun dostu vardır.
Kendi ayağına takılan pranganın zincirlerinin kısaltılmasına, özgürlüklerinin kısıtlanmasına sevinen, bunu kutlayan bir toplumun ruhu köleleştirilmiştir. Öyle bir topluma özgürlüğünü verseniz de, o gönüllü köle kalmayı tercih eder, çünkü köleliğini içselleştirmiş, ayaklarında zincirler olmadan, birileri kendisini çekip goturmeden yurumeyi bilmemektedir. Gönüllü köle, iki kere köledir. En kötüsü ayağındaki, beynindeki ve boynundaki hegemonik zincirlerinin şakırtısından mutlu olup, üstelik bununla gurur duyanların cogunlukta olduğu bir dünyada yaşamaktır.
İnsanların yakınlığında gizemli bir çizgi var, bu çizgiyi aşamaz tutku ve ölesiye sevmek. Korkunç bir işsizlikta varsın birleşsin ağızlar ve çatlasın, parça parça dağılsın yürek.