Tanrı topluluğu yaptı; Yüzeyler şeytan tarafından icat edildi....

söz kimin

Bu sayfada İsviçreli fizikçi Wolfgang Pauli tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Wolfgang Pauli şöyle demiştir: Tanrı topluluğu yaptı; Yüzeyler şeytan tarafından icat edildi.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Wolfgang Pauli

Tanrı topluluğu yaptı; Yüzeyler şeytan tarafından icat edildi.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Beynimin freni yok.

Bence hayatın kendisi gelişme içgüdüsü , idame ıcgüdüsü , güçlerin biriktirlmesi içgüdüsüdür : güce yönelmenin olmadığı yerde çöküş vardır. iddaam şudur ki, insanlığın yüce değerlerinde işte bu yöntem eşiktir ; en kutsal isimler altında hüküm süren değerle

Fedakarlık yaptığın insanlardan Elbette karşılık beklemezsin. İçinden ?feda?ve ?kar? geçiyor diye Ömrünü feda ettiklerinden Bir 'kar' da beklemezsin. ama; Bu kadar fedakarlığa, Bu kadar vefasızlığı da İçine sindiremezsin.

Zaman değerlidir ve amacınızla doğrudan bağlantısı olmayan şeyler üzerinde boşa harcanmamalıdır.

Hiçbir şeye inanmamaya cesaret edebilen birini görmek beni oldukça heyecanlandırır.

Şeyh uçmaz. Onu müridleri uçurur. Başarıyı yakalamak, başarıyı sürdürmek, başarıyı ileriye götürmek isteyenler ayaklarını yerden kesmemeye, uçmamaya özen gösterirler. Çünkü uçan hiçbir şey havada kalmaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste