Tanıştığım her erkek beni korumak istiyor, neyden korumak istediklerini anlam...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li tiyatro ve sinema sanatçısı Mae West tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mae West şöyle demiştir: Tanıştığım her erkek beni korumak istiyor, neyden korumak istediklerini anlam... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mae West

Tanıştığım her erkek beni korumak istiyor, neyden korumak istediklerini anlamıyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Türkiye'mizi layık olduğu seviyeye yükseltebilmek için mutlaka ekonomimize birinci derecede önem vermek mecburiyetindeyiz.

Böylesine tarihi gerçekler varken İslam'ın fanatizm, cehalet ve zulüm dini olarak yaygın olan efsanesi nasıl devamlı olarak gündemde tutulabildi?

Okumadan yapılan siyaset tehlikelidir, belediyeciliğe benzemez. Teferruatın bilinmesi gerekir.

Otobüsten indiğimde, sıcak geçen bir günün akşamüstüydü. Üstelik pazardı. Benim gibi yalnız biri için pazarları sevmenin güçlüğü anlatılmaz. Çözülmüş sarsak pazarlar öylesine altı çizilmiş oluyor ki.

Seni çok özledim. İster duymazdan gel. İster görmezden gel. İster bilmezden gel. Yeter ki, gel.

İsterim ki çocuk sadece babasının kazandığını harcayan, anasının pişirdiğini yiyen, kardeşinin hazırladığını giyen biri olmasın: yâni yaşamak için kişisel en küçük çaba göstermeyip, en yakınlarına da başkalarına da asalak durumuna düşmesin. Çünkü yaşamak için daima başkalarına muhtaç olursa onun bırakınız hayvan, bir nebatdan bile farkı kalmaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste