Suç böyle bir şey diye düşündü, asla kendisiyle sınırlı kalmaz, geçmişi de or...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Ayfer Tunç tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ayfer Tunç şöyle demiştir: Suç böyle bir şey diye düşündü, asla kendisiyle sınırlı kalmaz, geçmişi de or... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ayfer Tunç

Suç böyle bir şey diye düşündü, asla kendisiyle sınırlı kalmaz, geçmişi de ortaya döker, yeniden yazar, kuyruğuna başka şeyler takılır, devasa bir günah haline gelir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Mert ol, yürekli ol.

Bütün bu parçacıkların isimlerini hatırlayabilseydim, bir botanikçi olurdum.

Ahlaklılık törelere itaat etmekten başka bir şey değildir (özellikle artık değildir), töreler ne tür olurlarsa olsunlar bu ilke değişmez; bununla birlikte töreler geleneksel tarzda davranmak ve değerlendirmelerde bulunmaktır. Geleneğin emretmediği şeylerde ahlak yoktur. (tan kızıllığı, madde 9) sadece gelenek olduğu için bir inanca bağlanmak.. Bu elbette namussuz olmak, korkak olmak, tembel olmak demektir! Öyleyse, ahlaklılığın ön koşuluna namussuzluk, korkaklık ve tembellik olmuyor mu?

Bazen, ilk attığım, elimle attığım gol daha çok hoşuma gidiyor. O sıralarda söyleyemediğimi şimdi söyleyebilirim artık, o dönemde golü 'tanrı'nın eli' diye açıklamıştım. Ne tanrı'sı yahu! Basbayağı Diego'nun eliydi!

İnsanın hakiki asaleti faziletten gelir, doğuştan değil.

Hayat fenomen değil, mucizedir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste