Söz ömrümle karşılarım tüm mutluluk masrafları...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Serkan Özel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Serkan Özel şöyle demiştir: Söz ömrümle karşılarım tüm mutluluk masrafları... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Serkan Özel

Söz ömrümle karşılarım tüm mutluluk masrafları...

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kitle halindeki insanlık, ön yargılara boğulmuş, erdem diye adlandırdığı şey tarafından kemirilmiş, püriten, poz yapan bir canavardır. oysa hayatın sanatı, meydan okuma sanatıdır. Meydan okumak kabullenerek yaşamaktan vazgeçip, bunun için yaşamalıyız.

Genç Türk devleti'nin karşılaştığı en yaygın kavramın başında şeyh sait vardı; aşırı muhafazakardı, taşralıydı, ortodoks bir nakşibendiydi ve bu nedenle alevi inançlı kürtleri bile kendinden saymıyordu; liderlik niteliklerinden yoksundu ve buna karşın başkaldırı hızla yayıldı. Sonunda mağlup oldu ve idam edildi; geriye isyanından çok, ingiliz casusluğu kalıyordu. Türkiye, yaygın olarak, bunun da bilimsel kanıtlarla desteklenmediğini benden öğrenmiştir.

Yürümekten kaçmıyorum. Bir sebebin olduğunda uzaklık hiçbir şeydir.

Kimse kendi halkını öldürmez. Dünya üzerinde hiçbir hükümet, bir deli tarafından yönetilmiyorsa, kendi halkını öldürmez.

Hiçbir süs edep kadar güzel değildir.

Halklar eskisi gibi olacak, koyunları ya da meralara gönderdiği koyunlar çobanları memnun eder.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste