Bu sayfada Norveçli matematikçi Niels Henrik Abel tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Niels Henrik Abel şöyle demiştir: Şimdiye kadar sonsuz seriler teorisi genel olarak çok kötü bir şekilde temell... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Bi bakarsın, hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur. Ve anlarsın ki çizgi roman dışında, kimsenin bir kahramanı yoktur.
İdeolojiler bizi ayırır. Hayaller ve kederler bizi bir araya getirir.
Gerçek insanların telepatiden yararlanabilmelerinin nedeni, onların asla yalan söylememesiydi. Bu kabilenin insanları gerçekleri gizlemek, minik ve zararsız yalanlar söylemek nedir bilmezler. Hiç yalan söylemedikleri için de saklayacak hiç bir şeyleri de yoktur.
Düşenin dostu olmaz' derler kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çökmüş gibi.
İnsanın gerçek güzelliği, sözünün güzelliğidir.
Bir avuç toprak, birazda suyum. Neyimle övüneyim, işte buyum...