Sevincin, mutluluğun ne kısaymış ömrü!...

söz kimin

Bu sayfada İsveçli oyun yazarı, romancı August Strindberg tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. August Strindberg şöyle demiştir: Sevincin, mutluluğun ne kısaymış ömrü!... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

August Strindberg

Sevincin, mutluluğun ne kısaymış ömrü!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Belki de tanrı, seveceğimiz kişiyle tanışmadan bizi yanlış kişilerle tanıştırıyor. Onu tanıdığımızda daha da mutlu olmamız için.

İnsanın yaratıldığı böyle yamuk odundan düzgün hiçbir şey yapılamaz.

Deli, toplumun dinlemekten kaçtığı, dayanılmaz gerçekleri söyleyen kişidir bazen. Böylece toplum kendileriyle suç ortaklığı yapmayan herkesi tımarhanede boğazlatmıştır. Savaşmayan, çoğunluğun sosyal atıklarına karşı duran, sürüye katılmak istemeyenler; hiçbir şeyin tesadüf olmadığına, kötülüklerin planlı ve bilinçli olduğuna inanmak... Bu psikiyatrların inanmadığı, sıra dışı dahilerin inandığı şeydir.

İşi bil, işi öğren, bazı şeylere sahip ol.

Birileri için hayatında çok önemli bir yeri olan insanlardan vazgeçersin ama gün gelir birileri o vazgeçtiğin insanlar için senden vazgeçer. İşte bu çok koyar insana.

İnsanlar seninle konuşmayı bıraktığında, arkandan konuşmaya başlarlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste