Sevgi sevgiliyle sevgili arasındaki peçedir....

söz kimin

Bu sayfada ABD'li ressam, şair ve filozof Halil Cibran tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Halil Cibran şöyle demiştir: Sevgi sevgiliyle sevgili arasındaki peçedir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Halil Cibran

Sevgi sevgiliyle sevgili arasındaki peçedir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bugün annem öldü veya dün, tam hatırlamıyorum.

Geçmiş denilen şey, gelecekten arındırıldığı anda bir yığın önemsiz ayrıntı haline gelir.

O kadar pezevengi çektim, Charlie Chaplin'i, Einstein'ı, Jean Paul Sartre'ı çekemedim. Onlar mühim adamlardı, onların fotoğraflarını çekebilmeyi isterdim. Ama şimdi kimse kalmadı, Türkiye'nin en meşhur adamını çeksen ne olur? Sınırın bir metre dışına çıksa kimse tanımaz. Ben onlardan daha meşhurum.

Akıllı bir komutan uyum sağlar, ödün vermez.

mdiye kadar, bir insan gibi çalışmamış olduğunuzu söylüyorum; ama insan gibi çalışmayı öğrenme olanağı var. İnsan gibi çalışmak, insanın yaptığını hissetmesi, neden ve ne için yaptığını, şimdi nasıl yaptığını, dün nasıl yapılmış ve yapılması için genel olarak hangi yolun - eğer daha iyisi varsa - daha iyi olduğunu düşünmesidir. Eğer insan doğru biçimde çalışırsa, gittikçe daha iyi iş çıkarmakta başarılı olacaktır.

Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste