Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda....

söz kimin

Bu sayfada Türk şair İlhan Berk tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. İlhan Berk şöyle demiştir: Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

İlhan Berk

Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Biliyorum, konuşucak birşeyimiz yok ama yinede gözlerini al gel elindeki yarayı,..suskunluğunu, acemiliğini beni biri severse inanmam seni biri severse utanırsın bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel biliyorum konuşucak bir şeyimiz yok ama ızdırabim sende, mutlaka alda gel.

Geleceği satın alabilecek tek şey bugündür.

Yarımı gömdüm, yarımı güneşe döndüm

Bir insan, bizim onda kendimize uygun bulduğumuz yanlardan çok farklı değil midir aslında?

Aşkın tam bir tarifi yapılamaz. Şiir de böyledir. Yapılmış ve yapılacak tariflerden her biri, denizden alınmış bir kova suya benzer. Hiç şüphesiz bu, deniz suyudur, fakat deniz değildir. Aşkı denize, tarifi de kovaya benzetirseniz elde edilen şey, aşkın bir halini izahtan ibaret kalır. Enginsiz, kıyısız, renksiz, dalgasız, derinliksiz bir izah.

Adımlarken Galata kulesinin daracık basamaklarını, uçup, uçmayacağını bilmiyordu Hezarfen. Bir tek şeyden emindi yalnızca; inmeyecekti yürüyerek çıktığı merdivenden.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste