'Seni seviyorum' cümlesinde en azından üç dört tane gizli özne vardır!...

söz kimin

Bu sayfada Kɑɾikɑtüɾist ve yɑzɑɾ Metin Üstündağ tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Metin Üstündağ şöyle demiştir: 'Seni seviyorum' cümlesinde en azından üç dört tane gizli özne vardır!... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Metin Üstündağ

'Seni seviyorum' cümlesinde en azından üç dört tane gizli özne vardır!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eğer bir insan size tanrı ineği konuşturdu derse ve siz de ona inanmazsanız aslında bu sizin tanrıya inanmadığınızı değil o lafı konuşan kişiye inanmadığınızı gösterir.

Beni işte bulursun; bluzumdaki tozu bağışlayın. Mermerimi kendim şekillendiriyorum.

Bir kelimeyi hiç aklınızdan çıkarmayın: Devlet. Devletin ne kadar önemli olduğunu hepimiz idrak etmeliyiz. Devletsiz bir millet boşluğa düşer, rüzgarda savrulup gider.

Türkiye'de Türkoloji'nin ve Türkizmin gelişmesine katkıda bulunanların azeri, daha doğrusu kafkas ve daha da doğrusu iç asya bağlantıları açıktır.

Gece olduğunda ateistin yarısı Tanrı'ya inanır.

Öğleden sonra saat beş hücrelere dönme vaktiydi. Ender istisnalar hariç tüm mahkumlar bu saatten sabaha kadar hücrelerinde olmak zorundaydı.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste