Şempanzeler ani bir kavga ya da agresif atak yapması çok hızlı, ama onlar uzl...

söz kimin

Bu sayfada İngiliz primatolog, etolog ve antropolog Jane Goodall tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jane Goodall şöyle demiştir: Şempanzeler ani bir kavga ya da agresif atak yapması çok hızlı, ama onlar uzl... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jane Goodall

Şempanzeler ani bir kavga ya da agresif atak yapması çok hızlı, ama onlar uzlaşma eşit olarak iyiyiz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yalnızlık insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder.

Ölümü çok abarttın sen. Korkma, bir solukta halledersin.

İki insan birbirini en çok ayrılmak üzereyken tanır.

Yitirilen inançların yerine , durum zorluyor diye , acilen yarım yırtık yeni inançlar koyuveriyorsan , utanmamak için , salt utanmamak için yeni inançlar edinmişsin gibi dört dönüyorsan ortalıkta , daha çok utançlar yaşarsın.

Ağlayı Ağlayı Düştüm Yollara Ağlayı ağlayı düştüm yollara Karışayım bozbulanık sellere Adı sanı bilinmedik illere Gitmeyince gönül yardan ayrılmaz Ahım kaldı şu gelinin ahdinde Deremedim güllerini vaktinde Karanlık gecede kolum altında Yatmayınca gönül yardan ayrılmaz Gözüm kaldı şu kaplanın postunda Azrail de can almanın kastında Döne döne teneşirin üstünde Yunmayınca gönül yardan ayrılmaz Hadini de Karac'oğlan hadini Aramazlar gurbet ile gideni Ak göğsün üstünde çakır dikeni Bitmeyince gönül yardan ayrılmaz

Sabır, bir eylem şeklidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste