Sadece şefkat iyileştiricidir. Çünkü insanın içindeki tüm hastalıklar sevgini...

söz kimin

Bu sayfada Hint mistik guru ve spiritüel Osho tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Osho şöyle demiştir: Sadece şefkat iyileştiricidir. Çünkü insanın içindeki tüm hastalıklar sevgini... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Osho

Sadece şefkat iyileştiricidir. Çünkü insanın içindeki tüm hastalıklar sevginin eksikliğinden kaynaklanır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kadınların açık giyinmesinin suçu aslında biz erkeklerde Ve bazı kadınlar malesef ki hep açık giyinecekler Biz kadınların kalbine değil de etine değer verdikçe!

Hayat demek ölümü beklemek demektir. Az çok, hepimiz yıldızları, ağaçları, işte falanları, filanları göreceğiz, birçok şeyin tadına bakacağız, sonra da 'Gidiyorum elveda' şarkısını söyleyeceğiz. Öyle ise; gidenin de, kalanın da gönlü hoş olsun.

Dışarıdan güçlü görünüyor olabilirsin, ama savaşlar içeride kazanılır.

Belden aşağısı bedenin aşkıdır, belden yukarısı ise ruhun.

Ertesi gün sana kavuşmayacağım için, uyumadığım geceler var benim.

Büyük insanlarla birlikte, düşünce ve davranışlarımız da büyür. Bilgelik için hepimizde bir potansiyel bulunur, ama çok azımız onu işlemek için gerekli çabayı gösterir. Bir toplulukta bir bilge olsun yeter, bilgelik çabucak herkese bulaşır... İşlek zekalı biriyle sık konuşalım, olaylara aynı açıdan bakmayı çabucak öğreniriz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste