Ruh acı çektiğinde gözyaşını ortaya koyuyorsa senin görmezden geldiğin kimdir...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, Uluslararası Pazarlama uzmanı Eddi Anter tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Eddi Anter şöyle demiştir: Ruh acı çektiğinde gözyaşını ortaya koyuyorsa senin görmezden geldiğin kimdir... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Eddi Anter

Ruh acı çektiğinde gözyaşını ortaya koyuyorsa senin görmezden geldiğin kimdir? Nedir?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Dinin hükümranlığını kırmak için biz bilim insanlarının yapabileceği her şey yapılmalıdır. Umarız ki sonunda, uygarlığa en büyük katkımız bu olur.

İnsanoğlu kapitalist düzende kendi halinden memnun köleler yaratmıştır. Hepimiz özgür birer köleyiz aslında

Köylüler, yağmurun uzun süre olmadığı, kuraklığın uzun sürdüğü zamanlarda toplanarak yüksek bir tepeye yağmur duasına çıkarlar. -Yükseğe çıkınca Allah'a daha yakın olacakmış gibi- Dua eder, yağmur ve onunla beraber bereket isterler. Fakat yağmurun fazlasıyla yağdığı, ekinlerin haddinden fazla bereketli olduğu zamanlarda köylülerin toplanarak öyle tepelere şükretmek için çıktığı görülmemiştir. Bu yaşamın her yerinde böyledir. Sanki yaratıcının her yıl rızkına bereket verme mecburiyeti varmış gibi. Maksat, köylüyü rencide etmek değil, 'köylü' sadece bir örnek mahiyetindedir.

Sanki gece, soğuk elleriyle takatsiz ruhumu alıp gitti.

Mücadelemiz, Milliyetçilik yumruğunun, içteki ve dıştaki Türkçülük düşmanı kuvvetlerin kafalarında bir atom bombası gibi patladığı güne kadar devam edecektir.

Gittiğin iyi oldu be! Sen varken hiçbir şeyim yoktu, şimdi en azından dönmesini bekleyeceğim biri oldu.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste