Rızkı hikmetle veren Allah, senin halini bilir ve rızkını, ihtiyacın olduğu a...

söz kimin

Bu sayfada Şair Nabi tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nabi şöyle demiştir: Rızkı hikmetle veren Allah, senin halini bilir ve rızkını, ihtiyacın olduğu a... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nabi

Rızkı hikmetle veren Allah, senin halini bilir ve rızkını, ihtiyacın olduğu anda gönderir

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yalancı, vicdansız, kıskanç, cahil, cimri, sürekli geçmişi ile ilgili boş hikaye anlatanlardan, egosu yüksek ve her şeye olumsuz bakan kişilerden uzak durun! Merhametsiz ve sevgisiz insanlara sevginizi de zamanınızı da heba etmeyin!

Dünya delilerle doludur. Bunlardan biriyle karşılaşmak istemeyen, yalnız evine kapanmakla kalmamalı, tüm aynalarıda kırmalıdır.

Hatırası yıpranmış, hayali yorulmuş ve heyecanı yenilmişler için, içten içe çürüme, içe doğru devrilip çökme mukadder bir sondur.

İnsanlar kendileri gibi insanlara yönelirler.

Halkı öyle bir eğitmeliyiz ki gırtlağımıza sarılmasın.

Çalış çabala da nura ulaş. Pekmez içinde ne kaynatılırsa pekmez lezzeti alır. Havuç, elma, ayva, ceviz pekmezde kaynasa pekmez tadı alır. Bilgi nura karışırsa inatçı ve kötü kişiler bile bilgiden nur bulurlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste