Ramazan artık zengin eğlencesine dönüştürülmüştür....

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar, müfessir İhsan Eliaçık tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. İhsan Eliaçık şöyle demiştir: Ramazan artık zengin eğlencesine dönüştürülmüştür.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

İhsan Eliaçık

Ramazan artık zengin eğlencesine dönüştürülmüştür.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir kadını elde etmek isteyen erkek, önce o kadına psikolog gibi davranır. Elde ettikten sonra da, o kadını aklı başında birine muhtaç bırakır.

Sadece bir absinthe içicisi var ve o da bu aptal resmi çizen adam.

Belki kuşlar çok derin, eski bir içgüdüyle buraya, o zaman kesilmiş olacak olan şu ulu çınarın üstüne, göğüne uğrayacaklar, bir an duraklayıp bir şeyler arayacak, bir şeyleri anımsamaya çalışacak, beton yığını evlerin üstünde küme küme dolaşacak, konacak bir yer bulamayıp bir uzak keder gibi başlarını alıp çekip gidecekler.

Biz kitaplar için yaşıyoruz. Kargaşa ve yozlaşmanın egemen olduğu bir dünyada hoş bir görev bu...

Benim idealimdeki rejim olsa, ben de seni astirirdim. Sonra da darağacının altına oturup hüngür hüngür ağlardım! (necip fazıl'ın 'benim idealimdeki rejim olsa seni astirir, sonra da mezarını türbe yaptırırdım' sözüne cevaben)

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste