Peşin hükümler, görünenin ardındaki iyilikleri görmekten bizi alıkoyar....

söz kimin

Bu sayfada Yazar Wayne Dyer tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Wayne Dyer şöyle demiştir: Peşin hükümler, görünenin ardındaki iyilikleri görmekten bizi alıkoyar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Wayne Dyer

Peşin hükümler, görünenin ardındaki iyilikleri görmekten bizi alıkoyar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir kişiyi lâyığından fazla övmek riyâdir, dalkavukluktur; lâyığından az övmekse ya dilsizlikten ileri gelir, ya hasetten.

Ne olmak, neye sahip olmak, neyi başarmak istediğimizle ve evrende bize yardım edecek her şeyle bir bağlantımızın olması söz konusudur. Gereken tek şey, kendimizi buna hazırlamak ve niyeti harekete geçirmektir.

Neden hep pencerede bekleyince, daha çabuk gelir sanır o bekleyenler?

Kuyunun dibinde ak bir taş gibi İçimde bir anı bilmiyor durmak. Bu içimin sevincidir ve kederi, Savaşamıyorum ve istemem de savaşmak. Yakından bakan herkes, sanırım, Birden görür gözlerimde bunları. Hüzünlenir ve düşüncelerle dalgın izler bu öyküde derin ağrıları. Bilirim, tanrılar dönüştürdüler Maddeye insanoğlunu bilinci öldürmeden. Yaşasın diye hep bu olağanüstü hüzünler Benim anılarıma dönüştün sen.

Kimseyi üzmeye hakkımız yok, ne olursa olsun onlarında duyguları vardır.

Adalet duygusu, insanlığın sevgisi ile kesintisizdir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste