Örneğin moral gücünü yitirmiş pişirik bir ortamda büyüyen çocuklarda böyle bi...

söz kimin

Bu sayfada Psikiyatrist Alfred Adler tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Alfred Adler şöyle demiştir: Örneğin moral gücünü yitirmiş pişirik bir ortamda büyüyen çocuklarda böyle bi... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Alfred Adler

Örneğin moral gücünü yitirmiş pişirik bir ortamda büyüyen çocuklarda böyle bir durumla karşılaşırız; çevrenin aşırı kötümserliği kolaylıkla çevreden çocuğa geçer.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnatçı çizgim vardı, içimdeki İrlandalı sanırım.

Bizim en büyük hastalığımız bencilliğimizdir.

Durduğum yer benim değil iken, gidebilecek bir yerimin olmaması ne acı; gidebilecek bir yerim yok iken hala ve inatla durmayışım ne gaflet; nihayetinde olmuyorken yaşıyor olan insanın, yaşıyorken olduğunu bilmemesi bu, bu ne tuhaf bi' hayret.

Bir çocuğun sevgi deposu boşaldığında ve onu doldurabilecek tek şey ilgi olduğunda muhtemelen bu ilgiyi almadan yakanızı bırakmaz.

İnsanların en mutsuzu, öteki insanları sefil ederek mutlu olduğunu sanandır.

Görev başında ömür merdiveninin son basamaklarına geldik. Kimsenin kara yahut mavi yahut yeşil, elâ gözü için yaşamadık. Kimseden proletarya doğruluğu ve yoldaşlığı dışında hiçbir şey beklemedik. Kimsenin de bizden başka şey istemesine göz yummadık. Görev yapıyorduk, muhallebi değil. Görev yapmada çok iyi biliyoruz; vurmak ta vardır, vurulmakta. Hepsi vız gelir ve de gelmelidir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste