Önce aşk vardır. Hatırlamak da, acı çekmek de, sevgilimize vereceğimiz çiçeği...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Barış Bıçakçı tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Barış Bıçakçı şöyle demiştir: Önce aşk vardır. Hatırlamak da, acı çekmek de, sevgilimize vereceğimiz çiçeği... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Barış Bıçakçı

Önce aşk vardır. Hatırlamak da, acı çekmek de, sevgilimize vereceğimiz çiçeğin fotosentezi de ondan sonra başlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ey oğul! Bir kimse insanlar görsün, bana iyi adam desinler diye namaz kılar, oruç tutar, iyilikte bulunursa riya işlemiş olur. Riya ise küçük şirktir. Tövbe etmedikçe affolunur günahlardan değildir.

Doktor kendini kaybetmiş bir hastanın huysuzluklarına kızmaz. Ateşlendiği bir sırada kendisine dil uzatmasına da sinirlenmez. İşte akıllı bir adamın da insanlara yapacağı muamele böyle olmalıdır.

Bizim ülkemizdeki oyuncular, yönetmenler, senaristler ve yapımcılar çok başarılı. Yurt dışındaki yönetmenler bizim şartlarda film çekemez. Burası, 'Survivor' gibi... Çok zor şartlarda çalışılıyor.

Bugüne en uzak gün, dün.

Hangi ülkede biri ölünce sokakta insanları 1 dk durduruyorlar? İnsan hakkına aykırı değil mi bu? Biz aynı fabrikadan çıkmış tuğla mıyız! Ben farklı düşünüyor olamaz mıyım?

Şeytan yalnızca sunar, insan isterse seçer.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste