Olumsuz duygular hiçbir zaman kontrol altına alınamaz. Olumsuz duygularını ko...

söz kimin

Bu sayfada Hekim, Yazar Maurice Nicoll tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Maurice Nicoll şöyle demiştir: Olumsuz duygular hiçbir zaman kontrol altına alınamaz. Olumsuz duygularını ko... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Maurice Nicoll

Olumsuz duygular hiçbir zaman kontrol altına alınamaz. Olumsuz duygularını kontrol edebildiklerini ve bunu istedikleri zaman yapabildiklerini düşünen insanlar sadece kendilerini kandırır. Olumsuz duygular özdeşleşmeye bağlıdır; belirli bir durumda özdeşle

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bazen aklım almıyor; onu yalnızca ben, hem de öylesine içten, öylesine dolu dolu severken, ondan başka hiçbir şey görmez, bilmezken, ondan başka hiçbir varlığım yokken, nasıl olur da onu bir başkası da sever, sevebilir?

İnsanın düşünüp bulduğu oyunlar içinde rastlantının her tür despotluğundan soğukkanlı bir şekilde uzaklaşan ve zaferin yalnızca akla ya da daha ziyade aklın yeteneğinin belli bir biçimine veren yegâne oyundur satranç.

Bir kimseyi tanımak istiyorsan, düşüp kalktığı arkadaşlarına bak.

Sonsuz uzayda etrafında bir düzine daha küçük kürenin döndüğü yuvarlak, ortası sıcak, üzerindeki küflü tabakanın canlı ve bilinçli varlıklar ürettiği soğuk sert bir kabukla kaplı sayısız aydınlık küre - bu .. Gerçek dünya

Kötü huy kılavuzun oldukça mutlu olacağım sanma! Sen sabaha kadar gaflet uykusundasın, ömürse kısadır. Korkarım ki, sen bu uykudan uyanınca gündüz olur.

Sabırsızlık korkudur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste