Ölümden korkuyorduk, çünkü insandık....

söz kimin

Bu sayfada şair ve romancıdır Murat Menteş tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Murat Menteş şöyle demiştir: Ölümden korkuyorduk, çünkü insandık.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Murat Menteş

Ölümden korkuyorduk, çünkü insandık.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Zaman; bekleyenler için çok yavaştır, korkanlar için çok hızlı, yas tutanlar için çok uzun, neşelenenler için çok kısa. Zaman; ancak sevenler için sonsuzluktur.

Ve deliliğimde hem özgürlüğü hem güvenliği buldum; yalnızlığın özgürlüğü ve anlaşılmazlığın güvenliğini, bizi anlayanlar bizden bir şeyleri tutsak ederler çünkü.

Ah bu Türk yanım benim; Hititilerden başlar Ah bu Ermeni yanım benim; çok konuşkanım, çok susanım Ah bu Rum yanım benim; ağıt söyler oyna Ah bu Arnavut yanım benim; sevdasını bileğime bıçakla yazarak Ah bu Çerkez yanım benim; inatçı, sarışın ve atak Ah bu Laz yanım benim; hoyrat, lacivert ve matrak Ah bu Arap yanım benim; münin, cesur ve korkak Ah bu Gürcü yanım benim; gaddar, pos bıyıklı, sarsak Ah bu Kürt yanım benim; sığınırım daglarıma yoksulluktan utanarak Ah bu insan yanım benim; boynumda bir çıngırak.

Her şeyin temel koşulları seçimi, sevgi, tutku olmalı.

rock müziği gururlu bir müzik olarak değerlendiriyorum.

Umut tuz gibidir, insanı doyurmaz ama ekmeğe tat verir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste