Okudukça, yüce dağların üstünden aşan yolları öğrendim....

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar, şair, denemeci, araştırmacı Oyhan Hasan Bıldırki tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Oyhan Hasan Bıldırki şöyle demiştir: Okudukça, yüce dağların üstünden aşan yolları öğrendim.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Oyhan Hasan Bıldırki

Okudukça, yüce dağların üstünden aşan yolları öğrendim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Aslında hiç dansçı olacağımı düşünmedim. Ben sadece senaryoyu çok sevmiştim. Bu yüzden seçmelere gittim. Shake It Up dizisindeki rolü için.

Problem yokmuş gibi gülümse, her şey yolundaymış gibi konuş, hepsi rüyaymış gibi davran ve canını yakmadığını farz et.

Daha fazla öğrendiğimde, daha fazla sorularım olur. Benim için, nükteli bir derinlemesine inceleme ömür boyu sürecek bir uğraştır.

Tek tek insanları anlamak için zahmete girmeye değmez. Bütün insanlar özdeştir, bedence olduğu gibi ruhça da. Tümümüzün bir beyni, dalağı, yüreği ve ciğerleri var, bunlar özdeş yapıdadır. Moral denilen şeyler de özdeştir hepimizde.. Ufak tefek değişiklikler önemli değildir. Bir tek insanı ele almak, bütün ötekileri tanımak için yeter. İnsanlar ormandaki ağaçlar gibidir: Hiçbir bitkibilimci, tek tek bütün meşe ağaçlarını incelemeye kalkmaz.

Unutma ki paranın, gücün ve saygınlığın hiçbir anlam ifade etmediği değerler dünyasına girmediğin sürece kendine özgü bir yaşam süremezsin. Kendine özgü olan bir yaşamın aroması ise aşktır.

Aşağılık bir yöntem kullanılarak, şerefli bir hedefe varılmaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste