Nerede olursan ol allah'a karşı gelmekten sakin; yaptığın kötülüğün arkasında...

söz kimin

Bu sayfada Peygamber Hz Muhammed tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hz Muhammed şöyle demiştir: Nerede olursan ol allah'a karşı gelmekten sakin; yaptığın kötülüğün arkasında... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hz Muhammed

Nerede olursan ol allah'a karşı gelmekten sakin; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Eksiksiz bilgiye sahip olmak güven ihtiyacını ortadan kaldırır, bilgiden tamamen yoksun olmaksa güveni imkansız hale getirir. Ayrıntılı pratik kararın güvenme dayanmasını sağlamak için ne kadar bilme ve bilmeme miktarının kaynaşması gerektiği, tarihsel dön

Can çıkar, huy çıkmaz, Bir yaşı geçti mi insan Kolay kolay değişmez. Testi içeceğini içmiş artık, Kumaş gireceği biçime girmiş, Ağzınla kuş tutsan, Gitmez yerleşen alışkanlık, Kamçı kırbaç kar etmez Tabiat Nuh der. peygamber demez. Demir sopayla döv, Sopan eğrilir; Kapıdan kov, Pencereden gelir.

İyice tanımadan hiç bir insana bağlanma. Unutma; gerçek sevgi tanıdıkça büyüyen sevgidir.

Bana bir Tanrı'nın eseri olarak verilmek istenen bu kutsal kitaplar aptal birkaç şarlatanın işinden başka bir şey değildir ve ben burada Tanrısal izler yerine aptallığın ve dalavereciliğin izlerini görüyorum.

Bir kız ile su altında öpüşmek isterdim.

Ekonomi bir risktir, siyaset bir risktir. Aslında hayat bir risktir. Risk almazsanız başarıyı yakalayamazsınız. Bugün Türkiye, statik dış politikadan dinamik dış politikaya geçmiştir. Türkiye'nin dünya ile arasındaki perde kalkmıştır, ufku genişlemiştir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste