Nefsinin isteklerine uyan bir kimse, sapmaktan emanda olamaz....

söz kimin

Bu sayfada İmam Muhammed el-Cevad tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Muhammed el-Cevad şöyle demiştir: Nefsinin isteklerine uyan bir kimse, sapmaktan emanda olamaz.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Muhammed el-Cevad

Nefsinin isteklerine uyan bir kimse, sapmaktan emanda olamaz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yüce Tanrı'nın bize sonlu sayıda kalp atışı bahşettiğine inanıyorum ve kendiminkileri sokakta bir aşağı bir yukarı koşarak harcarsam enayiyim.

Meyve olgunlaştığında, kendi kendine ağaçtan düşer. Bir an ağacın dalında asılı durmaktadır, suludur. Bir sonraki an düşer- düşmeye zorlandığı için ya da atlamaya çaba gösterdiği için değil, ağaç onun olgunluğunu fark ettiği ve onu salıverdiği için.

Hümanist, şiddet içermeyen ütopya; o sözde 'aydın' ve 'ilerici' insanlar, eşitlik ve hak kavramlarını bu gezegeni beraber paylaştığımız canlıları da kapsayacak şekilde genişletene dek ikiyüzlü bir yalan olarak kalacak.

İçinde sadece müthiş bir korku ve bekleyiş vardı. Herhangi bir mesele üzerinde durup düşünmeye alışmamış olan kafası, yükünü atmak için bir insana muhtaçtı...

Doğaçlama yapan, asla mükemmel bir şiir dizisi yapamaz.

Hayatım boyunca hata üstüne hata, hata ve hata yaptım bu yüzden başardım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste