Ne mi yaşadım? Off diye derinden yaşamış olsam da acıyı. Çok uzaktan seyretti...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Servet Saygınoğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Servet Saygınoğlu şöyle demiştir: Ne mi yaşadım? Off diye derinden yaşamış olsam da acıyı. Çok uzaktan seyretti... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Servet Saygınoğlu

Ne mi yaşadım? Off diye derinden yaşamış olsam da acıyı. Çok uzaktan seyrettim, yaklaşamadım muhitine. Hasret dağladı kalbimi hep. 'Hiçbir şey bükemez boynumu' derdim, biliyordun bunu. Gözlerim bulut misali tükense de.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Mutluluk bilgi ile kazanılır.

Öfkenin en iyi ilacı ertelemektir.

Kendilerini ezik durumda hissedenlerin yaşamın küçük bir kesitinden dışarı çıkamayanlar arasında yer alacağını, hayattan biraz yüz çevirmiş kişilerin yaşamın sorunlarını, yasama gereği gibi ayak uyduranlar kadar açık seçik göremeyeceğini söyleyebiliriz.

Günler, aylar, yıllar hep vardı, kıyamete dek hep var olacak. Geçip giden zaman değil, sensin!

Ben düşünmekten yoruldum, benim yerime de düşünür müsün? Benim yerime ilgilenir misin insanlarla, yalanla, ihanetle, yalnızlıkla? Geceleri birdenbire bastıran sağanak yağışlı korkuları alır mısın yamacımdan? Gündüz gözüyle sevemiyorum kimseyi. Yüreğimdeki bu düğümü çözebilir misin?

Sevgilim sabahın erkenini seviyor, ben geceyi ve esmerliğini onun.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste