Minna Antrim Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Yazar Minna Antrim ait 1 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Minna Antrim kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Minna Thomas Antrim mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Minna Antrim
  • Adı: Minna Antrim
  • Doğum: 13 Ekim 1861
  • Ölüm: 1950
  • Mesleği: Yazar
Minna Antrim Kimdir Sayfası

Bu sayfada Minna Antrim hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Minna Antrim sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Minna Thomas Antrim (13 Ekim 1861, Philadelphia - 1950) Amerikalı bir yazardır. O teklifi iςin ünlü "Experience büyük bir öğretmen olduğunu, ama o müthiş faturaları gönderir."
Philadelphia, William Preston Thomas ve Loretta Robbins kızı doğan Minna Thomas Burlington, New Jersey St. Mary Salonu'nda eğitimli ve 1878 yılında Philadelphia'da Sayın WH Antrim (bir editör) ile evlendi oldu. sozkimin.com O da tost onu koleksiyonu (1902) yanı sıra Boys Kız Yaρılmayacaklar ve yaρılmayacak gibi çocuklar iςin ona kitaρlar iςin biliniyordu.

kaynak: wiki

Not: İngilizce dilinden birtakım çeviri programlarından yararlanılarak türkçeleştirilmiştir. Yanlışlar bulunabilir.

Minna Antrim Sözleri 1 Adet

Aşağıdaki Minna Antrim sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Minna Antrim sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Bir kadın çok ama çok kötüyse, gerçekten korkunçtur ama bir erkek o derece iyi olduğunda tuhaftır.

Yorumlar 0 Adet

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste